JULEKAKE IGJEN1 kommentarPosted on 29. 12. 2018 kl. 14. 42. Hei fininger. Nyter dere romjulen. Jeg har hatt, og har fortsatt, noen deilige dager hjemme på juleferie
Havrekjeksene metter veldig godt, og med sitt forholdsvis høye innhold av proteiner, sunt fett og uten tilsatt sukker kan disse kjeksene være et fullverdig mellomåltid nå i adventstiden
Denne enkle oppskriften har jeg fra Signe, som alltid serverer himmelsk mat og kaker. Kolakaker eller Brune pinner er en av mine personlige julefavoritter og disse er de BESTE jeg har smakt
Deretter kan du legge dem i en kakeboks, men de må oppbevares i fryseren. Ta de rett fra fryseren og legg dem på kakefatet, så rekker de å tine pittelitt før du setter tenna i dem
Har du fremdeles julekaker i kakeboksene. 100 g julekakerester, 2 dl melk1 ts hvitvinseddik1 dl rømme(Her kan man bruke surmelk/kefir(3 dl), eller lage "buttermilk" med melk og eddik som jeg gjorde+ rømme)2,5 dl hvetemel1 ts natron1 ts stjerneanis1 ts kanel 1,75 dl sukker50 g smør, smeltet. 100 g julekakerester,