En ny oppskrift påbrød. Settes til heving over natten på kjøkkenbenken. Oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand's oppskrift påstartbrød, men siden jeg ikke hadde alle ingrediensene, så laget jeg en litt annen variant
Takk for hjelpa Bente. Familien min setter stor pris. Grov brød. Bildene er tatt av meg Grov brød. Alt helles i tre små former, eller 2 mellomstore , smørt påforhånd. Stekes 30 min på 50 grader, skru så opp varmen til 200 grader og la stå i 1 time. 30 min på
Det er nok muligens forkjølelsen som påvirker blodsukkeret på denne måten. Idag har jeg testet en ny type mel som jeg aldri har hørt om før sviger-familien fra Brasil kom på besøk til jul i fjor
Dette brødet fikk jeg oppskriften på fra sviger-familien fra Brasil som kom på besøk til jul i fjor. Dette var nytt for meg og krever litt forarbeid med å skjære opp auberginene og tørke de i ovnen et par timer til de er som chips
De eltefrie brødene er en kjempehit hos oss, både for store og små, så nå må dere forberede dere på at det blir en del oppskrifter påbrød og rundstykker fremover på bloggen
Den andre delen er kresen når det gjelder brød, vil ikke ha det for ofte, er nøye på smaken og konsistensen og bytter det når som helst ut med proteiner
På lørdag var mine foreldre her for å hjelpe oss med kjøkkenet. ) Jeg la ut en liten videosnupp på instagram og det var flere som ønsket oppskriften og mamma som skriver bloggen utenalt
Det butikkene forøvrig burde tenkt på er at enkelte store familier, sparer hundrevis av kroner på å kjøpe tilbuds kneip, og at dette kan være avgjørende for hvor en velger å handle