Ta det ene ut av brødformen og dunk på bunnen. Fordel deigen i to brdformer. Hjemmebakt brød er å blir tusen ganger bedre enn det du kjøper på butikken
Dette er for å gi brødet en enda mer crispi skorpe. God fornøtyelse. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har fått meg en brødbakemaskin før nå. Dette er fordi gjæren ikke skal komme borti vannet og begynne å virke før tiden
Legg de i en smurt brødfor og lar det etterheve ca. Dette er et deilig smalfult brød som kan spises som det er eller serveres med suppe, salater og gryter
Men i dag var tydeligvis dagen, for nå har jeg en god haug med søtpotet-brød i fryseren. Jeg synes dagene bare flyr forbi, og at ukene kun bygd opp av mandager og fredager
- Vend eggeblandingen forsiktig inn i eggehvitene som er stiv og luftig. På tide å bake litt igjen. Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt
fordeig. så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. fordeig. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Og når man har glemt å kjøpe mel, går det helt fint å bruke de forskjellige melrestene som står i skuffen
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
- Del deigen i tre over et bakepapir og form til "brødskiver". Resultatet ble bare så utrolig nydelig, og sammen med pålegget på bildet ble dette nesten et gourmetmåltid for meg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.