Her er oppskriften og fremgangsmåten jeg brukte. Kaken kan helt sikkert varieres i det uendelige, og sjokoladen rundt og på toppen redder utseendet påkaken så det er nesten umulig å ikke bli fornøyd med utseendet ihvertfall
Her kommer en oppskriftpå en påskekake jeg lenge har ventet på å lage. Pynt. Dette er min andre KvikkLunsj-kake, men denne gangen med en mer «påskete» vri
Knekkes i to både vertikalt og horisontalt, pyntes rundt kanten og knytes med et bånd. Del kakebunnen i to, legg eggekrem i midten, deretter toppen oppå og avslutt med et tykt eggekrem på toppen og sidene
Oppskriften/receptetpå verdens beste espressofrosting finner du her. Du trenger bare å lage halve oppskriften/receptet, men lager du hele så får du også nok til å lage denne herlige espressomoussen
Det fine med det er at man slipper å kjevle ut og steke kaker, og kan gå rett påpyntingen. I tillegg fant jeg kakepynt formet som noen små, hvite snøkrystaller, som jeg synes passet fint på trærne
Nedenfor er oppskriftenpå vaniljekaka jeg ofte lager. Den kan fylles og pyntesmed mye forskjellig, men her ble det Dronning-krem, jordbær og KvikkLunsj
Det var mange som ønsket seg oppskriftpå denne sukessterten jeg la ut på instastory her om dagen. Del kakebunnen i to, legg eggekrem i midten, deretter toppen oppå og avslutt med et tykt eggekrem på toppen og sidene