Vi hadde gjester på besøk, og valget falt på Tikka Masala og noen fantastiske naanbrød. Gå for all del ikke ifra dem, da kan du ende opp med kullbrød, noe jeg lærte på den harde måten
Naan betyr brød, det heter altså ikke naanbrød. Men, nå var det naan jeg skulle fortelle om. Det smaker godt med ghee eller meieri smør uten salt, som pensles på ferdigstekte naan
Bilde fra helgen, der jeg serverte Chicken Tikka Masala, ris og naanbrød fra bunnen. Er du glad i eksotisk mat, men vegrer deg til å kjøpe inn alle 35 krydderne som skal til for èn middag
dette er såååå mye bedre enn de "naanbrødene" du kjøper på butikken. kjevle ut hvert emne til en ganske så tynn leiv, men ikke for tynn da vil brødet bli hardt og tørt
Siden man ofte vil servere nord-indisk mat med en form for brød som naan og parataha. Man vil her bruke brødet til å spise med og for at det skal bli lettere å spise maten med saus er sausen ofte tykkere
Som tilbehør valgte jeg Jasminris (nudler kan også brukes) og varme Naanbrød. Her kokte jeg Jasminris som anvist på pakken og hadde også naanbrød ved siden av
Dersom du tror at indisk mat er usunt eller at vi spiser naan hver dag, må du tro om igjen. Roti er svar på norske brødskiver som vi spiser både til lunsj og middag
Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk. Trykk delene ned og kjevle dem til flate brød, på størrelse med en asjett
Friskt og utrolig digg dipp til naanbrødet, roer ned og balanserer den sterke maten, og kan brukes til nær sagt alle typer kjøtt og fisk – etter min mening