De ble supergode – veldig myke, som typ smelter på tunga. Jeg må si at det var utrolig kul at så mange var interessert i receptet/oppskriften på cookie dough fudgen
Rør smør og begge sukkertypene til det blir lyst og porøst. Av og til synes jeg det er vanskelig å få riktig gode kaker og cookies som er glutenfrie, de blir ofte litt tørre
(men oppvasken er noe jeg kunne være uten). Legg bakepapir på en bakeplate. Dagens fristelse er noen enkle, men gode kjeks, nemlig “Milan Cookies” Supergode sprøe kjeks
Fine julekaker. Deilige småkaker som smelter på tungen. De er farlig gode - ikke spis for mange. -). Det finnes flere oppskrifter på disse kakene, men det er ikke så stor forskjell på dem
Jeg nevnte i forrige innlegg at jeg hadde prøvd meg på tranebær cookies, men at de ble mislykket. De smuldret opp, så mye at jeg ikke fikk løftet dem fra stekebrettet og over til risten
Myke kjeks med hint av pepperkakesmak. Lettlagde kjeks uten raffinert hvitt sukker. Bruker du en annen type smør må det stå en stund i romtemperatur før det kan brukes) Legg kjeksblandingen i små klatter på bakepapirkledd stekeplate
Lite slår smaken av myke kjeks (kjent som cookies i Amerika). Disse kjeksene er laget på kikerter og peanøtter, en kombo som kanskje ikke høres særlig god ut
Del deigen opp i 16 like store biter, rull disse til kuler og trykk dem flate mellom håndflatene dine (kjeksene skal være ca 0,5 - 1 cm tykke), legg dem på stekebrettet og stek dem midt i ovnen i ca 10 minutter. Når kjeksene er ferdig stekt drar du bakepapiret over på kjøkkenbenken og lar kjeksene avkjøle seg i ca 5 minutter, da faller de ikke fra hverandre og de holder seg myke og varme i midten
Form porsjons-stykkene til kuler og legg på bakepapir. Vil du ha en litt mer spesiell effekt på kakene, kan du rulle dem i hvitt sukker før du legger dem på bakepapir