2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
1 kg ferdig medisterfarse fra butikken. En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Ungarske grillpølser0,5 kg kjøttdeig0,5 kg medisterdeig20 g nitrittsalt ( dette utgjøt 2% av kjøttvekta)6 g hvitløkspepper 10 g mexicomix 1 ts peppersaus (red devil)1 ss finhakket persille2 dl vann60 g taffelost ( i små terninger)Svinetarm Bland sammen kjøttdeig og medisterfarse. Medisterpølser med karve300 g medisterfarse500 g kjøttfarse15 g nitrittsallt15 g karve5 g svart pepperTarmBland salt og farse, og la stå over natta. 300 g medisterfarse
500 gram medisterfarse. 500 gram medisterfarse. Posted by Torill Anita. Tweet. Det er ikke mye som smaker bedre om høsten enn en deilig suppe med høstens grønnsaker
500 gram medisterdeig (altså ikke medisterfarse). Takket være en privat melding jeg fikk på Facebook, så kom jeg til å tenke på at jeg kanskje burde lage et lite innlegg angående julemat og de utfordringene vi står overfor der
500 g medisterfarse. Denne grønnsakssuppa må du lage i påsken. Hva smaker vel bedre etter å ha vært ute i påskesol og frisk vårvind enn en varmende grønnsaksuppe laget på kortreist selleri fra jordet til Berit og Karl Emil, økologiske poteter fra Gro og Trond på Vestre Bjølsund og smakfulle medisterboller laget på farse fra byens egen slakter, Ertnes
500 g krydret medisterfarse. En moderne kalkun trenger slettes ikke bli en kjedelig tørrpinne. Hvis du behandler råvaren med den respekten den fortjener, så kan dette bli din nye slager