TIL CA. Disse bollene er helt uimotståelig, med en nydelig smak av kardemomme og marsipanfyll. Tilsett sukker, salt og kardemomme mens du lar kjøkkenmaskinen gå
Tilsett sukker, gjær og kardemomme. Ha det oppi en miksmaster med eltekroken, ha i melet litt og litt til du har en smidig og fin deig, som akkurat slipper bollen
Og med safran i deigen og et kremete marsipanfyll er dette et knallgodt alternativ til lussekatter. I riktig Luciastemning kommer her et svenskinspirert bidrag til adventstiden
*Bruker du glutenfritt mel må du bruke en lys melblanding som egner seg til finbakst. Om du liker bakst må du prøve deg på disse deilige snurrene fylt med søtpotet- og marsipanfyll med et lite hint av sitrus
Etter nøye overveielser og gjennomgang av de forskjellige gåsemenyene alle disse restaurantene tilbyr, landet jeg til slutt på bakt eple med marsipanfyll og pepperkakeparfait
Tilsett rom og bland godt sammen. Tilsett vaniljesukker, krydder, sammenpiskede egg og sukkeret. Til slutt blandes i mel til en jevn deig (spar noe til utbakingen)