En god gammeldags superenkel marmorkake som smaker deilig. 175 g smør (romtemperert)2 ½ dl sukker4 dl hvetemel1 ½ ts bakepulver2 ts vaniljesukker3 stk egg1 ½ dl melk. Rør smør og sukker 'hvitt'Tilsett eggene, ett om gangen og rør godt mellom hvert eggRør inn melkBland inn hvetemel, bakepulver og vanliljesukker og rør godtTa av nesten en halv del av røren og rør inn kakao og melkFordel mesteparten av den lyse røren i en smurt og strødd brødform à 1 1/2 literLegg så i kakaorøren over før du avslutter med den siste lyse delenTa så en gaffel og dra den fra bunnen i sikk-sakk igjennom røren, fra ende til ende, frem og tilbake en gangStek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i 45-50 minutterAvkjøl på rist. 3 stk egg
M. a. r. m. o. k. e. 1. 4. 0. 2. 5. l. i. K. I. n. g. t. h. d. s. p. H. J. y. å. f. v. ,. u. j. b. ø. æ. V. /. 3. x. c. (. ). S. 7. P. B. D. E. N. G. R. F. -. #. T. n g
Marmorkake. Pisk eggene og tilsett disse sammen med resten av ingrediensene. 5 dl hvetemel1⁄2 liter melk2 egg2 ss sukker1/2 ts salt1 1⁄2 ts bakepulver50 gr smør (smeltet)SirupBær. 2 egg
Marmorkake med kaffe og mandler. UtenhvetemelUten nøtter. Pisk eggeplommer og sukker til du får en tykk og lys eggedosis (den vil fortsatt være litt "sukrete", men sukkerkornene vil løse seg opp i isen etter hvert)
Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt. -)150 g smør150 g sukker3 egg1½ dl fløte/melk250 g hvetemel1½ ts bakepulver2 ts vaniljesukker2 ss kakao2 ss sukker, ekstra2 små modne bananerRør smør og sukker lyst og kremaktig. Fyll halvparten av den lyse røren i en smurt 1,5 liters form, legg den mørke røren over og resten av den lyse røren på toppen. 3 egg
Rør deretter sukker og smør lett og luftig og tilsett eggene et av gangen. Tradisjonsmat må det i alle fall klassifisere som - marmorkaken - som jeg tror må være en av de få kakene jeg aldri hadde trodd jeg skulle lage
Og uten sukker. Jeg vet det har kommet diverse spørsmål på tidligere innlegg - og jeg skal gjøres så godt jeg kan å både finne de i havet av andre kommentar, og svare på så mye som mulig
Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt. 150 g smør150 g sukker3 egg1½ dl matfløte250 g hvetemel2 ts vaniljesukker1½ ts bakepulver2 ss kakao2 ss sukker, ekstraRør smør og sukker lyst og kremaktig. Fyll halvparten av den lyse røren i en smurt 1,5 liters form, legg den mørke røren over og resten av den lyse røren på toppen. 3 egg
175 g smør (romtemperert)2 ½ dl sukker4 dl hvetemel1 ½ ts bakepulver2 ts vaniljesukker3 stk egg1 ½ dl melk. Rør smør og sukker 'hvitt'Tilsett eggene, ett om gangen og rør godt mellom hvert eggRør inn melkBland inn hvetemel, bakepulver og vanliljesukker og godtTa av nesten en halv del av røren og rør inn kakao og melkFordel mesteparten av den lyse røren i en smurt og strødd brødform à 1 1/2 literLegg så i kakaorøren over før du avslutter med den siste lyse delenTa så en gaffel og dra den fra bunnen i sikk-sakk igjennom røren, fra ende til ende, frem og tilbake en gangStek kaken på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i 45-50 minutterAvkjøl på rist 175 g smør. 3 stk egg
Dette er nemlig den gode gamle marmorkaken, i muffins variant. eller farmor muffins som min sambo sa. Som da min sambo kalte for farmorkake når han var liten