Denne kaken lagde alltid mormor når vi var små - vi kalte det faktisk “mormorkake”. Enkel å lage, men veldig god, også er det alltid gøy å se hvordan mønsteret blir
Ikke akkurat ei pinglekake, der den eser opp fra den største langpanna vi har,. Rør smør og sukker hvitt og luftig, rør inn eggene, ett og ett, bland mel og bakepulver og tilsett vekselvis med melka
Klassikerenmarmorkake slår alltid ann. Bland inn mjøl og bakepulver, vekselsvis me mjølk. Ta halvparten tå den lyse blandinga i ein smørt brødform og glatt ut
Ha over et par håndfull med cashewnøtter og servér med en klatt mager kesam til. Egentlig like greit, jeg hadde ikke klart så mange fornuftige løft i dag tror jeg – s-t-ø-l etter gårsdagens gode økt
Trekk en gaffel gjennom slik at lagene marmoreres. 150 g smør150 g sukker3 egg1½ dl matfløte250 g hvetemel2 ts vaniljesukker1½ ts bakepulver2 ss kakao2 ss sukker, ekstraRør smør og sukker lyst og kremaktig
Bland inn hvetemel med bakepulver og melk vekselvis. Røren skal være godt blandet, men ikke seig. Ta en tredjedel av røren og bland inn kakao, vaniljesukker, sukker og melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.