Marengskake med krem og vaniljekrem oppskrifter

Oppskrift: marengskake - sukkerfri & melkefri

Oppskrift: marengskake - sukkerfri & melkefri

Derfor lagde eg en enda større marengskake i ekte stil med både sukker, fløyte ogvaniljekrem. ) Toppa med masse frisk frukt og bær selfølgelig, ingen marengskake uten
Myk marengskake

Myk marengskake

Det er en myk marengskake (ikke "gjennomstekt" som Pavlova) medvaniljekrem, kremog rikelig med frukt
Myk marengskake

Myk marengskake

Den ble der servert med kun grønne druer, og det skal ha vært veldig godt. Den er sprø ytterst, med en myk marengs inni som smelter i munnen
Myk marengskake

Myk marengskake

Dette er en myk marengskake (ikke "gjennomstekt" som Pavlova) medvaniljekrem, kremog rikelig med frukt
Marengskake med peanøtter (lavkarbo)

Marengskake med peanøtter (lavkarbo)

Legg "sukkerbrødet" på et serveringsfat og hell sjokoladekremen på toppen. Vispes til stivpisket krem. Min mor har laget en slik kake mange ganger, men med sukker og hvetemel, og jeg fikk lyst å prøve meg på en sunnere versjon med minst mulig karbohydrater
Sjokolade marengskake

Sjokolade marengskake

Fylt medvaniljekrem, kremog frisk frukt. Smør på ett lag medvaniljekrem. Pisk opp kremfløtenmed sukkeret
Ekte, heimelaga marengskake

Ekte, heimelaga marengskake

Marengskakemedvanilje-ogkremfyll toppa med masse frisk frukt og bær er en av mine absolutt favorittkaker, og har blitt laga i åresvis
Trine`s Pavlova marengskake

Trine`s Pavlova marengskake

Selve kaken smaker som pikekyss, og den kan fylles med alle type søte og friske kremerog bær, alt etter ønske og smak
Pavlova i langpanne

Pavlova i langpanne

Flytt kaken forsiktig over på ett fat, og pynt medkremog frisk frukt. Pisk med mikser til du får en tykk og stiv marengs
Pavlova

Pavlova

Ville prøve medmarengskaken Pavlova. Fordel kremen over kaka og pynt med friske bær. Pisk kremfløtenmed litt sukker
Flykrasj

Flykrasj

Jeg har laget en marengskakemedkrem, frukt og bær, som heter flykrasj. Så hvis du ikke skal spise den med en gang, kan du dekke den til med plast og sette den i kjøleskapet
Kake og dessert tips til 17. mai!

Kake og dessert tips til 17. mai!

Marengskakermedkremog friske bær er utrolig godt. mai bløtkaken er fylt medvaniljekrem, krem, syltetøy og ferske jordbær
Minipavlova

Minipavlova

Pynt med de bærene du ønsker. Rett før du skal servere, pisker du fløte og sukker til krem, og blander inn vaniljekrem
Pavlova/ marengskake

Pavlova/ marengskake

Når me lagar denne herligheten tykkjer me det er friskare og betre og blande kremenmedmelonyoghurt i staden for vaniljekrem
MARENGSKAKE =)

MARENGSKAKE =)

Pynt med bær,frukt og sjokolade, alt etter hvilken sesong det er. Ha romtempererte eggehviter i en bolle, pisk dem sakte sammen med litt salt, til de danner et mykt skum