Mandelmakroner). -Knus pikekyssene til grove smuler (Jeg hadde marengs med mandler. ETON MESS er en deilig, frisk og søt dessert som har sin opprinnelse i England på 1930-tallet
Mandelmakroner. 250 g mandler3 dl melis2 eggehviter Sjokoladekrem. 200 g kokesjokolade3 ss delfiafett250 gr mandler måles opp og males så det nesten blir til mel. 250 g mandler. 250 gr mandler
Mandelmakroner er nok favoritten, men kokosmakroner kommer rett etter. Ene delen med mandler og sjokolade som grovhakkes og vendes lett inn i marengsen med en slikkepott
)(Med skåldede mandler)(Ikke skåldede mandler) Bruk en sprøytepose eller bare en teskje for å legge på passe store rundinger på bakepapir på et stekebrett
Stivpisk eggehvitene og bland med mandler og melis. 200 g mandler. Skåld og mal mandlene. Sett små topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir
Mandelmakroner. 250 g mandler. Mal mandlene i kvern eller i food processor. Bland mandlene med melis. Rør inn eggehvitene med en skje, til du får en jevn mandeldeig