Hvis jeg får tak i tyttebær så fryser jeg dem bare ned – for det er veldig enkelt å lage nyrørte tyttebær når som helst når du trenger det som tilbehør til en middagsrett – eller rett og slett får lyst på nyrørte tyttebær på brødskiva til frokost
Deretter skal du ikke røre mer i blandingen, men la den koke til den får engylden karamellfarge. Del deigen i to like store deler, pakk dem i plast og legg i kjøleskapet i en god halvtime
Da har jeg fått bakt en helt ny sort til jul…. Stor førjulsklem fra Elin. nam nam nam Disse småkakene er en type marengs som er dylt med kokos, sjokolade og cornflakes
Rørte bringebær med tykk konsistens. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Omsider ble blåbæra moden i Trondheim også. Om du liker hele bær i blåbærsyltetøyet kan du gjøre som barna mine, og mose bæra med et potetstapper, for så å røre inn sitron og sukker med frysepulver etterpå
♥ Fremgangsmåten med å la tyttebær og sukker stå blandet sammen i kjøleskapet før du begynner å røre er enmetode for å få bærene til å avgi saft uten å måtte røre for kraftig
Sviskene hakkes relativt fint. La dem tørke på kjøkkenbenkenen times tid. Den halve vaniljestangen skjæres på langs og frøene skrapes ut med enliten kniv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.