Bland inn forsiktig det tørre (sukrin, mandelmel og bakepulver). Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Disse bakte to ganger italienske småkaker er svært kjent i verden, disse jeg har laget denne gangen, med sjokoladesmak er ikke så veldig vanskelige å tygge på, men vær forsiktig når du biter i dem … italienerne har en veldig smart måte å spise dem, bare dypt dem i krus med kaffe for et par sekunder, og de vil ble myke og møre
Jeg er litt usikker på om jeg skal kalle det en kake eller kanskje fudge karamell med mandelbunn. Avkjøl karamellen til den er lunken og hell den så over mandel bunnen
Ta gryta av varmen og fordel toppingen over i kakeformen. Men i dag prøvde jeg dem med en vidunderlig topping av mandel, daddel (ikke la deg skremme) og en tjukk karamellsaus med et dryss av havsalt
Denne versjonen har konsistens i retning hytteost/cottage cheese, behagelig å spise både for seg selv og kanskje som tilbehør til en - tja, kake av et eller annet slag
Mandel Kage er myk og lekker i konsistensen, smaken er mild og innsmigrende - en anelse sitron mot mandler og krydderi, og god gammeldags kakesmak, rett og slett
200 g hackade nötter eller mandel eller hackad choklad eller russin eller delar av allt. 200 g hackade nötter eller mandel eller hackad choklad eller russin eller delar av allt
Det mandel melet jeg bruker, kjøper jeg på Pals fabrikkutsalg i Oslo. Kaker. Hvis helsekostbutikken din selger mandelmel så spør om de har det som IKKE er fettredusert
Sukkerbunner kan brukes til en rekke bløtkaker og marsipankaker. Har man bunnene klare er det bare fantasien som setter grenser for hvilken kake du kan lage
Mandelriskake. Riskaker. Oppskriften kan brukes til å lage hjemmelagde søte riskaker som er helt perfekt før og etter trening, men også til mellommåltid eller snacks
Jeg bruker hele mandler som jeg maler til mandelmel, da blir ikke bunnen tørr. Kake og egg hører med til påsken, og idag koste vi oss med denne lavkarbo suksess-kaken pyntet med sjokolade egg