God og mettende kyllingsuppe med fullkornsnudler. Kyllingsuppe - 2 porsjonerINGREDIENSER. 200-250 gram kyllingfilet eller annet kyllingkjøtt2 gulrøtter1 vårløk eller en bit purre1/2 paprikaEn bit kålrabiErter1 ss margarin eller rapsolje5 dl utblandet kyllingfond eller -buljong1/2 boks mager crème fraîcheLitt chili eller kajennepepper
(som er magert kjøtt) med fet saus (f. kyllingsuppe, tomatsuppe med egg, spinatsuppe med egg, neslesuppe med egg, minestrone, borscht med rømme/egg, gjerne servert med surdeigsbrød med upasteurisert smør
Denne suppen er mager, mettende, sunn og ikke minst nydelig. Ingredienser. 6 stk kyllingfileter (evnt. skjær biter av kjøtt fra en ferdiggrillet kylling – det gjorde jeg)
Denne suppa er god, enkel og mager. Hot kyllingsuppe. . Tid ca 20 min. Du trenger til 3 pers. 400gr kyllingkjøttdeig, 2 bokser kikerter, 2 bokser grovhakkede tomater, 1boks kokosmelk (6,5%), 3-4 gulrøtter, 2 paprika, noen vårløk eller purre, 1 kinesisk hvitløk, 1 chilli, salt, pepper, hot curry, gurkemeie, paprikapulver, kylling buljong og evt litt ingefærrot
uten frø, soyamargarin, skummet melk, magert pålegg med lange ingredienslister,. kjøttsuppe, fiskesuppe eller kyllingsuppe - her er det bare fantasien som
Dette blir kyllingsuppe hvis du bytter ut buljong, fisk og scampi med kylling. KYLLING (fiske) SUPPECa 2 porsjoner, fort laget, mager og velsmakende. KYLLING (fiske) SUPPECa 2 porsjoner, fort laget, mager og velsmakende