Stek lapper i en smurt panne. Lapper med sjokoladebiter 2016-08-19 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 2 egg 70 g havremel 2 ss magerkesam 1 ts bakepulver 1 ts kardemomme en liten klype salt Vann eller melk til passe tykk røre 25 g sukkerfri sjokolade. 70 g havremel 2 ss magerkesam 1 ts bakepulver 1 ts kardemomme en liten klype salt Vann eller melk til passe tykk røre 25 g sukkerfri sjokolade
magerkesam). med peanøttsmør og banan, kesam/cottage cheese og bær, eller med sjokoladekrem, kakaobiter og oppdelt atkinsbar, slik som meg INGREDIENSER
Når vaflene er ferdig, anbefaler jeg å ta på både mager vanilje kesam og frisk frukt eller bær. Den kommer derfor her og jeg bruker denne røren både til lapper, pannekaker og vafler
*som eit melkefritt alternativ til kesam kan man bruke soyayoghurt. Lager man pannekaker (noken vil vell føle man spiser søte lapper) med dei riktige ingrediensane blir det eit sunt, næringsrikt, grovt, proteinrikt, smakfullt alternativ til en søt middag
)Selv bruker jeg ett egg, en halv banan, to/tre ss havremel og to ss mager vanilje kesam. Server med gresk yoghurt (eller kesam), banan, jordbær og litt søtning og kanel
Stek til pannekaker eller lapper i en varm panne. Vaniljeproteinpannekaker1 egg1 eggehvite100 g magerkesam30 g vaniljeproteinpulver1 ts fiberhusk1 ts sukrin4 dråper stevia vaniljeLitt økologisk vaniljepulverBland sammen alle ingrediensene. Peanøttkremen laget jeg av 1 ss peanøtt smør, 1 ss kesam, 1 ss sukrinmelis, litt salt og 4 dråper stevia english toffee
Jeg lagde små pannekaker/lapper for å kunne snu dem lettere. ♥ 3 ss magerkesam. 3 ss magerkesam. Ok, er dere klar for de beste pannakekene jeg har smakt