Litt sukkerfri mørk sjokolade. Dere husker kanskje at jeg lagde mange godsaker med kokosmelk i fjor, en av tingene som slo an hos flere var denne sjokoladekremen
Syndig mørk og saftig sjokoladekake med en helt utrolig digg sjokoladekrem på toppen. En «cafe»-kake med mørk, tett saftig og velsmakende sjokoladebunn og en digg sjokoladekrem i midten, på toppen og rundt kaken
200 g mørk sjokolade. 200 g mørk sjokolade. Nydelig fløyelsmyk sjokoladedessert. Den kan lages dagen før og oppbevares i kjøleskapet frem til servering
200 g mørk sjokolade. Ingredienser 200 g mørk sjokolade. Fløyelsmyk dessert med ett lite kick. Sjokoladen smelter på tungen -og ender med 'ett lite sting' av hot chili
Her ser du en trifle med brownie, sjokoladekrem og jordbær. 3 middels store søtpoteter 3 egg 100 gram mørk sjokolade (sukkerfri om du vil, men vanlig gir under 3 gram sukker per porsjon) 2 ss valgfritt mel (glutenfri bakemiks fin om du trenger glutenfri bakst) 4 ss bake kakao 1 ss olje 1 1/2 ts bakepulver 4 ss fibersirup clear eller honning 1/2 ts salt Slik gjør du. 100 gram mørk sjokolade
100 g mørk sjokolade. Finhakk sjokoladen og legg den i en bolle. Varm opp fløten i en kjele. Hell den varme kremen over sjokoladen og rør til sjokoladen smelter