Den du serverer dette til blir mykogmør som biffen selv. Og skal man først ha biffsnadder så er det best at det er så mørt at det nesten ikke trengs å tygges
De kan minne litt om havrekjeks, men disse er veldig myke inni og minner litt om kaker. blogg. Prøv deg frem med noen ts melk og pisk videre til konsistensen blir ekstra mykog fast
Hjortekjøtt har en mild fin smak, og er veldig magert ogmørt. Litt smør. Når den hviler, så kan man kjenne med å trykke lett med fingrene mot biffen, den skal være mykog ikke gi noe motstand
Rør smørog sukker hvitt, bruk gjerne kjøkkenmaskin. Smør røren ut på ei bakepapirkledd langpanne. Utrolig god, sprø, mykog søt, så trenger den ingen pynting
som tilbehør til middag, rundt en pølse eller med sukker, smørog kanel på. Hovedretten bestod av reinsdyr (møreste kjøttet jeg har spist) med tyttebær-byggotto (skal prøves hjemme)
Sist jeg var hjemme overrasket mamma med en smuldrepai som jeg også kunne spise. Det er alltid kjempehyggelig når man får servert spesialtilpasset mat, men kaker og desserter er det få som tør å prøve seg på
Sett i ovnen og la stå til både fyll og paprika er mykeog gode, rundt en times tid eller lenger. Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare med ris, krydder, urter og kjøtt, men også med en hel masse kjærlighet og omtanke
Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn. Mørtog saftig kjøtt, en av mine favorittgrønnsaker og en himmelsk kremet saus ♥Mascarpone er en mild kremet frisk ost, opprinnelig fra Italia
* Ha på lokk og la det koke på lav varme en times tid, eller til kjøttet er mørtog gjennom kokt. * Risen lager du slik (eller du kan bruke denne oppskriften her), legg risen og kyllingen med saus lagvis i gryta la det stå på ovnen med lokk på lav varme til risen er myk