Rør smør og sukker lyst og lett i en kjøkkenmaskin. Cake-pops laget av den delen av kaka som ble skåret bort da jeg skar ut vingene, og litt glasur, og smeltet sjokolade
Lysnøtteglasur. Sjokoladeglasur. Juster sjokoladesmaken med mer kakao eller peanøttmel. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurertil enhver smak
Kjevle ut marsipanen ( min er farget lys rosa) og press ned stemplet. Disse sjokoladecupcakes er laget med en sjokoladeglasur på toppen som er etter en oppskrift fra Martha Steward, og som er bare himmelsk god
Saftige sjokolade muffins med glasur av både hvit sjokolade og lyssjokolade, nam. Får å få til mønstret med hvit og lyssjokolade fyller du bare den ene siden av sprøyteposen med den ene og den andre siden med den siste
Kan med fordel piskes opp litt før den brukes, men da blir den litt lysere på fargen. Bland sammen sjokolademassen og eggedosisen, og sett til avkjøling i kjøleskapet