Legg noen sildebiter sammen med et par potetskiver i et pent glass eller en liten asjett, strø på finhakket rødløk og topp med en rømmeklatt og en eggebåt, pynt men rødløkringer og gressløk
Et godt rugbrød toppet med denne silderetten er virkelig en delikatesse, passer til lunsj og bruker du små skiver, gjerne runde er det supert til en forrett
Serveres retten som forrett kan den deles i tre. Husk at man spiser med øynene også. Skjær reddiken i skiver med potetskrellerenog del rødløken i tynne skiver
Denne solbærsilden er perfekt servert som en litenforrett og ypperlig for deg som er nybegynner. Silden smaker best med friske, gjerne litt syrlige smaker og en slik kombinasjonen er fint å starte med dersom du er nybegynner
Forretten varierer hvert år, det er alltid noe lett og enkelt som inntas sammen med champagnen. Vi har ulike tradisjoner når det gjelder julemat, men de fleste har i alle fall en fast tradisjon med hva de spiser på juleaften
Som en forrett eller det lille ekstra i en rett. Rett og slett en utrolig velholdt og flott gård med en serviceinnstilt bonde som jobber utrettelig for å gi sambygdingene tilgang på kortreiste råvarer og innblikk i en landbrukshistorisk arv
Silde- og potetgrateng, fin som forrett til julebordet. Vi som er vaksne opp medsild åtte gonger i veka (slik kjentes det i alle fall), har ikkje silda stått på lista over gamle minne vi gjerne skulle gjenoppfriska
Fisk er fantatsik god mat for både liten og stor. forrett. Jeg sitter med en fersk bok i hendene, Fiskretter for hele familien, og kjenner meg priviligert som har fått muligheten til å skrive en bok med fisk i hovedrollen