Jeg synes Søndager er en perfekt dag for å diske opp medvafler, pannekaker eller sveler. Jeg lagde lavkarbo sveler i Januar i fjor, men da brukte jeg gluten for å få luftige sveler
Denne gangen fant jeg oppskriften fra boka Fristende lavkarbo av Cecilie Theiste-Bratli. ) Jeg hadde jo lovt inne på instagram at jeg skulle legge ut oppskrift på pannekaker og vafler i helgen, men helgen gikk så fort (som vanlig)
Om noken skulle lure på kva eg bruker mest og anbefaler å handle inn, så er det definitivt sukrinmelis, sukrin gold, sukrin+, kokosmel, nøytral kakemiks og lavkarbo brødmiks
- kakao- nøtter- kesam- lavkarbo kakemix- vaniljeessens- cocosa- bananDet blir mye slump, men jeg mikser alle de tørre ingrediensene sammen og tilsetter væske til røra blir deigete i konsistensen
Det har vært mildt og varmt vær her på Østlandet, med solskinn og fulgesang. De er helt uten kokosmel, en meltype som ofte kan sette en veldig sterk kokossmak på bakverket
) - Soyamelk uten tilsatt sukker, det er denne jeg bruker til pannekaker, vafler og chai latte. --> Stivpisk hvittene med sukrin, bland alt det tørre med skyr og kokosmelk