Du kan også lage disse kvelden før og sette i kjøleskap, men de blir best om de lages samme dagen. Lefseruller passer veldig godt på tapasbordet, koldtbord og som fingermat
Hva med å lage tacokrydderet selv. Det blir som "tapas" bare i tacovariant. Velger du grove tacolefser, sunnere kjøttvarianter (som varianter med mindre salt, karbonadedeig i stedet for vanlig kjøttdeig osv
For det å lage mat, det kan vi. Alle tok med litt tapas og det ble som alltid alt for mye mat. Saltkokte poteter, melon, ost, kylling, omelett, focaccia, spekeskinke, lefser med laks, salat og
Den siste tiden har vi laget veldig mye tapas om fredag eller Lørdags kveldene. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere hvordan jeg lager noen av mine retter
Lakseruller - eller lefser med fyll av laks og smøreost kan også lages lenge før og evt fryses. Jeg pleier lage en PLAN over uken før festen, der hver dag får sin egen kolonne