For befolkningen langs kysten og på øyene var fisken og fisket selvelivsgrunnlaget. En vanlig drikk var en slags buljong laget av blod og fett, som ble knadd sammen til små boller, og som oppløste seg når det ble lagt i varmt vann
Baktanken var at vi som bloggere og journalister skal inspirere folk til å lage maten selv, etterspørre det som koster mer, men smaker mer og gjør bedre for både helse, miljø og kultur
Å få plass på et av verdens største, beste, og mest populære vikingmarkeder er ikke bare bare når laget er helt ferskt og man ikke har så mye å vise til
Det ble torsketunger på meg denne kvelden, gode, men jeg lager dem bedre selv. Det samme gjelder gallerier, muséer og alt det er mulig å lage noe ut av tror jeg
Om man lager den med nok kjærlighet og følelse, så er det egentlig en ganske enkel rett å lage. Grilla tørrfisk hører Nord Norge til- selv om jeg har blitt servert det på Sicilia også
Så den lager vi idag. Og den kanskje aller mest kjente tørrfiskretten utenfor Norge. Selv om baccalà serveres over hele Italia, er det et gastronomisk ikon i Veneto og området rundt