Når eg er på helsestasjonen, på barseltreff og liknande treng rask energi, så derfor tenkte eg lage litt snacks som eg kan ta med meg og ete viss eg blir svolten eller viss søtsuget melder seg
Når jeg lager raw granola (du finner min beste oppskrift i boken) bruker jeg bokhvete, men nå i det siste har jeg laget mye av det som har fått det fancy navnet, buckinies i stedet
Kari har lenge snakket om den fantastiske müslien hun lager og som smaker såå godt i yoghurt. Så da måtte jeg lage min egen, men med oppskriften til Kari i bakhånd, den finner du her
Her er alt du trenger for å lage energi barene dine. 3dl Musli eller frokostblanding, 2 SS Sukrin, 3 dråper Stevia (uten smak), 1 egg, 1 eggehvite, 6 Ss peanøttsmør, 32gr lys kokesjokolade. 3dl Musli eller frokostblanding,
Hvis jeg får lyst på noe godt pleier jeg å lage meg en bolle med vaniljekesam og appelsin/mango toppet med kokos-müslien ♡ Det smaker nydelig, metter og er et sunnere alternativ
Denne kornblandingen er veldig enkel å lage selv. Muslien skal bli sprø og gyllen – ikke for mørk. Denne porsjonen er passelig å lage til en familie på 3-4 personer – barna elsker den og det har en tendens til å bli fort tomt i boksen