Jeg velger å kalle denne hjemmelagde muslien for «Power musli» fordi den gjør så godt for kroppen. Her er det massevis av frø, nøtter, korn og tørket frukt
På tide å lage en ny porsjon. Eller har du enda ikke prøvd. Hjemmelaget musli er enkel å lage selv,du får ha oppi akkurat det DU ønsker deg,og det finnes ingen skumle tilsetningstoffer
Er du glad i kokos, kan du også ha i kokosflak i müslien. Bruker du kokosolje eller smør kan det smeltes på lav varme og has oppi blandingen, eller legge det i noen klatter oppå müslien før den skal i ovnen
250 g hel bokhvete1 dl solsikkefrø250 g havregryn100 gram kokosmel200 gram mandler og hasselnøtter, hakket i små biter1 /2 dl linfrø1 ts kanel1/2 ts kardemommegodt dryss med vaniljepulver2-3 ss honning- Start med å bløtlegge bokhvete og solsikkekjerner, f
Jeg har i den senere tid kuttet ut gluten fra kosten og har fått en helt ny mage som fungerer. I mangel på brød og annet glutenholdig mat, har jeg prøvd ut forskjellige erstatninger og i dag ble det hjemmelaget musli
Med sin søte og nøtteaktige smak spiller superfrøet amaranth stjernerollen i min nye favorittmüsli. Om amaranth poppes som mikroskopisk popcorn, slik de er brukt her, blir smaken mild og nøtteaktig og bidrar til å heve müslien til et nytt nivå
. Crunchy hjemmelagde energibarer kommer alltid godt med. Til frokost, mellommåltid, før/etter trening, til kaffen, kveldsnakcs eller som en liten “lifesaver” i veska når du trenger energipåfyll
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.