løk, paprika, tomat, sopp, squash, potet, søtpotet…. Kyllingfilet med salvie og spekeskinke. Om du ikke har poteter oppi den ildfaste formen så er det godt med ovnsbakte poteter i tillegg
Ovnsbakt Portobello. Dette er middag til 4 porsjoner, og retten består av kyllingfilet med potetmos, ovnsbakt Portobello, paprikasalsa og stekt asparges. 90 gr tomat i små biter. 440 gr kyllingfilet i biter. 90 gr tomat
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
-) ♦ Jeg brukte faktisk en pakke med kyllinglårkjøtt i nuggetsene, så om du ikke har kyllingfilet, kan selvfølgelig andre kyllingkjøtt-varianter brukes også
Tilsett hermetisk tomat, sukker og finhakket basilikum. 600 g kyllingfilet. 400 g hermetisk hakkede tomater. 600 g kyllingfilet. 400 g hermetisk hakkede tomater
Server gjerne med en frisk salat, ris, bulgur, qinoa eller ovnsbakte grønnsaker. En ellers litt smakløs kyllingfilet blir med noen få grep en herlig smaksopplevelese