Den var ikke sånn veldig søt slik som i søtsuresauser, det liker jeg ikke, denne hadde et hint av sødme og så kjenner du at det er litt sterkt men ikke for sterkt
Den var ikke sånn veldig søt slik som i søtsuresauser, det liker jeg ikke, denne hadde et hint av sødme og så kjenner du at det er litt sterkt men ikke for sterkt
De minste er veldig sterke og de største er søte. Smaksansen som kan gjenkjenne umami sitter på tungen – sammen med evnen til å registrere surt, søtt, salt og bittert
Notes Hvis du ønsker mer saus kan du bruke resten av marinaden, søtchilisaus eller annen saus. Spennende, gode passe sterke smaker som faller de aller fleste i smak
Den var opprinnelig med peanøtter og kylling, men thaiene gjorde den om til sin ved å tilsette cashew nøtter istedet, samt kan den serveres både med kylling og oksekjøtt/biff
Eventuelt mere eddik eller sukker så du får den så sur eller søt du ønsker. Husk at sausen må være litt sterk og smakfull for at den skal sette smak på svinekotteletter
I tillegg kan kylling settes til marinering og kjøttbollene lages ferdig. Stek en prøvekjøttbolle på stekepannen og smak til med mer krydder eller spe på med litt melk om du syns blandingen blir for sterk
Eventuelt mere eddik eller sukker så du får den så sur eller søt du ønsker. Husk at sausen må være litt sterk og smakfull for at den skal sette smak på svinekotteletter