Det som ofte er felles medsjømannsbiff, er at en bruker seigt kjøtt (bankekjøtt) og steker og koker det til det er mørt, helst sammen medløk for å tilsette god smak
Dette smaker ENDA bedre dagen derpå, rett ut av gryta med skje. Tilsett så tomat, laurbær, pepper, hvitløk, krydder, buljongterning og tomatpuré og rør raskt rundt
Her passer det ypperlig med den billige importerte biffen en får på forskjellige butikker om dagen. Så sett over en kjele med vann og litt salt, vent til det fosskoker, og ha brokkoli oppi
Smak til med salt og pepper. Brun løken lett i en panne eller kjele. eller annet biffkjøtt. Mos potetene med en rotstapper, spe med varm melk til ønsket konsistens
Finhakk hvitløk. Curry betyr gryte i India -og denne gryten fyller kjøkkenet med gode indiske lukter. Fres hvitløk, tomatpuré, krydder i pannen du stekte kjøttet i
Renskjær sopp og kjør den i multihakker sammen medhvitløk (dette kalles sopp duxelles). Server gjerne biff Wellington med madeirasaus, mandelpoteter og dampede asparges
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.