Nå er det en stund siden Kasper var 4 mnd. Men jeg vil likevel dele denne oppskriften med dere. Den er så god at den kan likegodt fungere som dessert til hele familien
Jeg serverte bare grønnsakene som de var, som en liten kompott, ved siden av kjøttet. I det siste har jeg fått øynene opp for "nye" kjøttvarer å tilberede middagsretter fra
Kirsebærkompott ( eller annen kompott eller gele). Bruker du kirsebærkompott så husk å la saften renne godt av slik at det ikke renner så veldig mye på kaken
Denne kirsebærpaien er en frisk og god kake med kirsebærkompott, som smaker litt som ostekake. Kaken er laget i en paiform med bunn, fyllet er pisket kremfløte og kremost som er toppet med kirsebærkompott
Rødgrøt er en slags kompott av røde bær, tyknet med det merkelige fenomenet sagogryn. Begynn minst 5 timer, eller gjerne dagen i forveien slik at kompotten får godgjort seg skikkelig
Eplemos/kompott, kokt med vanilje, kanelstang og søtet med stevia, pisket krem (vi bruker rice whip, men om du tåler ekte fløte, så er det selvfølgelig perfekt) og på toppen en deilig nøtte- og kokostopping