Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurrypaste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Tilsett kokosmelk og kyllingkraft i kjelen, og ha deretter i sukker, fishsauce og soyasaus. Tilsett redCurry og ingefær, og la det frese med i ett minutt
De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og RedCurryPaste, som du nå får på alle butikker. Har du kokosmelk og “currypaste”, er du sikret et godt måltid
Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på med currypaste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrett med kokosmelkens litt søte ettersmak
Ha alle ingrediensene til currypaste (NB. Rød currypaste. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
kokosmelk, kok opp. paste, hjemmelaget kyllingkraft, fiskesaus, så det må du bruke. Ha i kyllingkjøttet. Det viktigste for umami-smaken i denne retten er redcurry
Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken. tilsett redcurrypaste og bland godt med grønnsakene. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også redcurrypaste
kokosmelk, kyllingkraft, fiskesaus, kaffirlimeblader og sitrongresset som er. i enhver thaibasert suppe og i denne suppen trenger du også redcurrypaste