hjemmelaget fruktcocktail med kesam. Sunn dessert. Hjemmelaget fruktcocktail er en ypperlig måte å få i seg frukt og bær på, og sammen med litt vaniljekesam smaker dette helt nydelig - og er i tillegg sunt også
Særlig med ananassaft blir jo kesammåltidet som å spise dessert. no og grunnen til overskriften er fordi jeg har blitt hekta på mager kesam blandet med sukkerfri saft
Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi også (bildet er fra sommer da pyntet jeg med rips)
Kalorifattig, superdeilig dessert, som man kan spise HVER DAG om man vil ღღ. Lett vanilje kesam. Legg bær i dessertskåler og hell over geleblandingen når den er avkjølt
Blend kesam og yoghurt naturell tilsett jordbærprotein pulver. Tittelen på dagens innlegg skulle liksom være “Glutenfri dessert pizza”, men det ble “guiltfree” i stedet
Vaniljekesam-Mager eller vanlig. SUNNERE EPLEKAKEDESSERT. Legg i en skål og ta på et lag vaniljekesam. ) Bland gjerne godt slik at grynene får absorbert litt væske av kesamen og spis og kos deg
Kesam egner seg godt til blant annet dipp, dressing, kalde sauser, bakverk og desserter. I morges kom jeg over denne svenske artikkelen som mener at "kesam/kvarg-trenden" de siste årene har tatt litt av
Dagens dessert har jeg akkurat spist. Sjokoladekremen laget jeg av 1/2 boks kesam, 1 banan, 20 g mocca-protein, 2 -4 ss melk, 2 ss kakaopulver, 1 ss sukrinmelis, 4 dråper stevia sjokolade og en liten klype salt. 1/2 boks kesam