Jeg er ikke alene om å mene at den kulinariske definisjonen på høst for en vestlending er lam. Prinsessen og jeg kom over noen fin fine stykker lammeribbe forleden og disse ville vi ha til middag siden både søskenbarn og storebror var i hus
. Til helgen er det samler- og antikkmarked i Vikingskipet på Hamar, og de som har fulgt med på bloggen vår vet av vi også er opptatt av brukt, antikk og redesign
1 pose saus (jeg brukte en kremet kantarellsaus. Etter å ha kommet hjem fra en fin ferie I Georgia, så er det godt å slappe av med kjente , kjære matretter
Nå er det høst, og da er det tid for innekvelder, stearinlys og lam. Til denne middagen kjøpte jeg ytrefilet av lam, kantareller og masse rotfruker, det ble en deilig middag
Dermed ble det spaghettini med en kremet kantarellsaus og parmesan til middag neste dag. Da jeg lagde risotto med kantareller her om dagen, kjøpte jeg inn litt for mange kantareller
Server torsk med bønner og kantarellsaus. . Skriver du julekort. Vi leste i avisen for noen dager siden at det var stadig færre som holdt den tradisjonen ved like
Kantarellsaus. Det er kanskje ikke noe man "tager" hver dag, men forrige lørdag gikk vi til verket. Siden ytrefileten var relativt stor og flat, bestemte vi oss for at den beste måten å tilberede den på, var å lage biffer