Siden påsken nærmer seg legger jeg ut enda en oppskrift medlam. en deilig potetpurè av mandelpoteter og et glass Italiensk Doppio Passo som er den perfekte match til påskelammet
Smak til piperaden med salt og pepper. Skjær kjøttet i biter eller skiver og servér med piperade. 800 g ytrefilet av lam. 1 dl lammekraft eller buljong
Rør ingrediensene til marinaden sammen og smør det inn på lammet. Rør inn sennep og smak til med salt. 400 g indrefilet av lam. Medium - 65 - 70 C, Lite stekt. 400 g indrefilet av lam
Grillet ytrefilet av lam fra Kuraas med grønnsaksoverraskelse er et herremåltid. Lammekjøtt er svært anvendelig og kan kombineres i utallige varianter av mat
Og vi feiret neste dag med rester. Resultatet ble balsamico-marinert kjøtt, risotto med kantareller og parmesan, grillede grønnsaker (Oppskrift HER) og rødvinsjy
Her er lammecarré servert med råstekte mandelpoteter, fyllt tomat, og portobellosopp med pesto. Smak til med salt og pepper og fordel massen i tomatene
Helstekt ytrefilet av svin er en fantastisk fin råvare. Sett formen i stekeovnen sammen med svinefileten hvis du har plass, bruker du varmluft kan du sette det i to høyder
} @media (max-width. Lammekjøtt som er kokt lenge slik at det blir mørt, i deilig smakfull saus. Det er noe med krydderne og duften som gjør at jeg blir helt salig bare av tanken
Min eldste datter har vært på besøk og da må mor diske opp med ekstra god mat. Ytrefileten steikte jeg på pannen slik at den fikk en steikeskorpe, og deretter la jeg den i en steikepose, og hadde Jegermixpå(krydder)
Jeg har laget en kongelig variant med kvernede mandler. Du kan bruke alle typer kjøtt, kylling eller scampi, siden lam trenger lang koketid, blir sausen enda bedre
Hva er bedre festmat enn oksekjøtt med godt tilbehør. Vi har pusset opp bloggen vår med hjelp av Håvard fra LettPåNett, og han har også hjulpet oss med å lage en egen nettbutikk
Flambering av pepper i Cognac. Legg dem i en ildfast form, dryss over salt og pensle med olje. Stek entrecôte på varm panne med litt olje og godt smør i ca
kremost med urter og hvitløk. Kryddre med salt og pepper, og legg til side. Legg kjøttet midt på baconteppet å ha rikelig med kremost i snittet du laget i stad
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.