Vil du gjøre den ekstra god kan du bruke sjokoladepålegg som glasur eller lage din egen med for eksempel phildephia, sukrinmelis, kakaopulver og en liten dært kaffe
Det som er viktig her er å ikke jobbe for mye med deigen. Når kaken er avkjølt kan du ha på glasuren. Bland alt det tørre og ha det i sammen med melken
Topp medglasur før servering. Ja, så blir ikke alt like vellykket sånn utseendemessig, men denne flate «rullekaken» med kanel og eplesyltetøy ble for god til å ikke dele
Kanelkaken er supergod medsjokoladeglasur, men den er også like god uten så jeg droppet den i dag. Dette er egentlig en kake, men det er jo mye koseligere med muffins syns jeg
Kefir gjør den ekstra saftig og kanel hever smaken med et krydret preg. Glasur. Første gang jeg smakte denne kefir-og kanelkaken gikk jeg på barneskolen
Avkjøles i forma før glasuren has på. Kanelkake i stor langpanne. Her er det igjen fruktosefri bakst, denne gangen erstattet jeg vanlig sukker med druesukker i kaka