Kalvefilet oppskrifter

Kalvefilét med nydelig soppsaus

Kalvefilét med nydelig soppsaus

Posted by Torill Anita. Tweet. Kalvefilét er en delikatesse og bør alltid få følge med godt tilbehør. Smaken er mild og smakfull og kler ikke skarpe sauser etter min mening, men en nydelig soppsaus passer utmerket
KALVEFILET MED SPEKESKINKE

KALVEFILET MED SPEKESKINKE

Denne dagen ble det kalvefilet med spekeskinke. Skjær en åpning på langs av kalvefileten og legg i blandingen av løk, ansjos og pinjekjerner
Kalvefilet med glasskål

Kalvefilet med glasskål

Når vi først er i Skagen, er kalvekjøtt det vi kanskje bruker mest av. Og det beste får vi hos Slagter Munch
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Skiver av kalvefilet på en seng av rukkola overstrødd med granaost og rosépepper og overrislet med god olivenolje
Italiensk aften #2

Italiensk aften #2

Skiver av kalvefilet på en seng av rukkola overstrødd med granaost og rosépepper og overrislet med god olivenolje
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Nok en italiensk klassiker som er fantastisk godt. Roastbeef av kalv med tunfiskdressing på norsk eller vitello tonnato på italiensk
Nyttårsfesten fortsetter …

Nyttårsfesten fortsetter …

Hovedretten i tidligere nevnte champagnemeny på Nyttårsaften var urtemarinert kalvefilet med champagnesaus
Fritert kylling med steinsopp

Fritert kylling med steinsopp

Og her er oppskrift på kalvefilet med steinsoppulver. Fritert økologisk kylling av litt størrelse blir et deilig måltid når du serverer den med tørket oppbløtt steinsopp

Ekte vare i Provence

Sardinruller på mørk toast, ananassuppe med saus på rød pepper og sitroncoulis, kalverullade med provencalske urter og potetmos, bruchetta med chevre & marinerte tomater, kalvefilet i fløtesaus med artisjokker,
Kalv med purre og jordskokker

Kalv med purre og jordskokker

400 g kalvefilet. Skrubb jordskokkene og del dem i to på langs. Ha litt smør i en gryte og stek jordskokkene, begynn med skjæreflaten ned

VITELLO TONNATOmed trøffelmajones

600 g kalvefilet. 600 g kalvefilet. Jeg har alltid sagt at jeg elsker fransk mat, og at det franske kjøkkenet er det beste som finnes
Per l’Italia!

Per l’Italia!

Eg har lese hissige amerikanarars omtalar av italienske restaurantar der dei rasar over å ha fått servert to tynne skiver kalvefilet til hovudrett
Scampi, hvorfor i Norge?

Scampi, hvorfor i Norge?

Legg opp scampi i midten, så laksen og tilslutt kalvefileten. Drypp sitronoljen over sjøkrepsen, dilloljen over laksen og steinsoppoljen blandet med korianderoljen over kalvefileten
Ukemeny uke 19/2016

Ukemeny uke 19/2016

Posted by Torill Anita. Tweet. Ny uke igjen. Nedenfor finner du den nye ukemenyen og jeg håper du finner noe som frister
Deilige smaker av sommer

Deilige smaker av sommer

Kalvefilet. Det går av og til en god del uker før Mat- og vinklubben Smak møtes. Da er det desto hyggeligere når vi får anledning til å samles rundt et vakkert pyntet bord og nyte deilig mat og vin