visp egg og sukker til en lett eggedosis. kaker. la så kaken avkjøles helt før du tar på kremen. 200 g smør 200 g mørk kokesjokolade 4 egg 2 dl sukker 2 1/2 dl hvetemel 2 Ts bakepulver 1 krm salt. 22 i kaker
) Hell sjokoladen i fløtebalndingen og rør til du har fått en jevn sjokolademasse uten klumper. ) Legg på den andre kake halvdelen og til slutt ett lag til med resten av moussen
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Pisk eggedosis av egg og sukker. Denne kaken bakte ofte min mor da jeg var liten, og jeg synes den var veldig god som barn, selv om den var en litt mer “voksen kake”
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut utenkakerøre på så er den ferdig. Vaffel kjeks, hvis du ikke finner uten fyll så ta med vaniljefyll
Rør egg og sukker til eggedosis. Eg har funne fram noken gamle oppskrifter, og blant dei fant eg oppskrifta på denne kaka som er både god og enkel å lage
Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs. Dryss litt melis på benken, kjevle ut marsipanen tynt og stikk ut med en kakering, evt