smør sjokoladen over den kalde kaken i et tynt lag. Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Mine var litt vanskelige å dele opp på grunn av det tjukke sjokoladelaget, i tillegg lot eg den stå litt for lenge i romtemperatur før oppskjæring - eg veit kakestykkene ser litt skviste ut
Tilsett sukkeret litt og litt og pisk videre til tykk marengs. Troikakake består av lag på lag med mandelbunn, nougat, bringebærgelé, luftig sjokoladekrem og sjokoladeglasur
Dette er en ostekake som består av en mandelbunn basert på marengs, en ostemasse med pasjonsfrukt og hint av ananas og mandarin, toppet med hjemmelaget appelsingelé
Smelt sjokolade sammen med smør eller kokosfett og bre det over kaken. denne gang i kakeform. Pisk eggehvitene stive, tilsett vaniljesukker og melis litt og litt og pisk videre til du har en tykk marengs