Denne julen gikk fort over for våres del. Etter en fantastisk julefeiring på Trysilfjellet. Med ordentlig hvit jul, det var forsåvidt det i Oslo også, men å feire jul på fjellet har lenge vært min mann sin drøm
) Nemlig jordbærsorbet (med eller uten musserende vin, det bestemmer du). Kjør dette i ismaskinen til sorbeten er ferdig og så over i en skål eller plastbeholder og sett den i fryseren
Champagne med jordbærsorbet. Kokes uten lokk til champagnen er kokt halvveis inn. Når gjestene kommer har du et par spiseskjeer med jordbærsorbeten i høye champagneglass og heller over med champagne
Jordbærsorbet. Hvis du har lest de forrige innleggene mine har jeg nevnt at denne uken har vært en "Hvileuke" eller "restitusjonsuke" hvor jeg har gått bort i fra styrkeprogrammet og kjørt litt kardio, litt magetrening og EN helkroppsøkt (fordi jeg ikke klarer en hel uke uten styrketrening
Champagne med jordbærsorbet. Kokes uten lokk til champagnen er kokt halvveis inn. Når gjestene kommer har du et par spiseskjeer med jordbærsorbeten i høye champagneglass og heller over med champagne
Jordbærsorbet. jeg blir aaldri lei. -) 200 g frosne jordbær + 1 scoop vaniljeprotein + sukrin/sukrinmelis + stevia vanilla cream (evt + litt kokosmasse og cocosessens) - mos med stavmikser
Kyllinggryte med chorizo og crispy fennikelsalat Sitronkake med ferske jordbærskiver Jordbærsorbet. Norske jordbær er endelig kommet i butikkhyllene og verdens beste bær er selvsagt på menyen denne uken
Ensaimada og mandelkake, jordbærsorbet og vaniljeis, på Cafe Can Juan de Saigo, Palma de Mallorca. Det viste seg at de største perlene lå et godt stykke utenfor hovedstaden, selv om Palma også hadde masse å by på av sjarmerende restauranter med god service og virtuositet på kjøkkenet