Tørket frukt med varm ettersmak. Biff med løk er en kjent, kjær og god klassiker. Skyll dem i kaldt vann, de kan gjerne ligge i vannet en times tid og tørk dem godt av på tørkepapir
Aquavitgravet reinsdyrfilet med syltet løk, rosenkål, tyttebærgele og soppkrem. Legg rødløk i skiver eller båter i laken og ha i pepperkornene, gjerne i et norgeglass og la det avkjøle
Å tørke urter eller grønnsaker er en gammel tradisjon. Hvitløk. Fordel grønnsakene utover bakepapiret, la det være litt luft mellom grønnsakene da tørker de bedre
Skjør rødløk i ringer. Et par never fersk bladspinat4-6 slicer bacon skåret i terningerca 20 SMÅ sjampinjonger 1/2-1 rødløk. ca 20 SMÅ sjampinjonger 1/2-1 rødløk
Kutt løken i skiver og fordel jevnt over potetene. Vårløk i ringer. Ha i vårløk. 1/2 løk. 2 små vårløk. 1/2 løk 1 pk ferske aspargestopper. 2 små vårløk
Kutt opp gulrøtter, sopp og løk i biter. 1 hel gulløk. 1 hel gulløk. En deilig gryte med saftig elgkjøtt, smaksrike grønnsaker og en magisk saus som binder det hele sammen
Kutt opp løk, gulrot, chilli og ingefær. Stek alt i litt olje til løken er blant. 150 gram torskefillet per pers 1 pakke bacon 6 gullrøtter 1 -2 cm fersk ingefær 1/2 chilli uten frø 1 liten gul løk 8 dl grønnsaksbuljong Salt og pepper Sitronsaft Slik gjør du. 1 liten gul løk
Her har den fått følge av vanlig ertepuré og pommes frites, sølvløk passer godt, eller en sitronbåt. Fres 1 løk til den er myk i stekepanne over middels varme. kan du kjøre pureen aldri så lite i foodprosessoren) Krydre med frisk eller tørket mynte etter smak, ha i salt og kvernet pepper, spe med 1/2 dl fløte eller melk og evt. Den egner seg godt til friterte bananer, løk og eplebåter også, men til søte retter, kan du bruke cider i deigen, og ha i 1 ts flytende søtning - honning, lys sirup eller lønnesirup
Vårløk i ringer. Du trenger 6 middels store poteter 1 liten brokkoli 1/2 stor rød paprika 1/2 løk 1 pk ferske aspargestopper 2 små vårløk 4 porsjons stykker med laks - ca 400 gram 3,5-4 Tine Krem fløte (gir best smak synes jeg) 150 gram revet mozzarella ost eller gulost 1/2 sitron Krydder. Ha på litt salt og pepper Kutt løken i skiver og fordel jevnt over potetene Ha over ca 2 dl fløte. Fordel fisken jevnt utover i pannen Legg sitronskivene i formen Ha i vårløk Ha over Aspargestopper Ha over paprika Ha over brokkolitopper Tilsett 1