Før du setter på den siste marengstoppen, så fyller du på resten av kremen – det blir altså på midten av kaken – du lager en høydeforskjell med kremen – da ser du at når du plasserer den siste marengstoppen så får du den i høyden slik at kaken får denne spesielle “tårn” fasongen
Denne lagervi masse av, for å ha stående til når det skal være raskt og sunt om morgenen. 250 g nøtter (vi brukte valnøtter, cashewnøtter, pekanøtter og pistasjenøtter). 100 g frø (vi brukte chiafraø, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø). 250 g usukret tørket frukt ( vi brukte aprikos, svisker, rosiner, tranebær og dadler). 250 g nøtter (vi brukte valnøtter, cashewnøtter, pekanøtter og pistasjenøtter). 100 g frø (vi brukte chiafraø, solsikkekjerner, linfrø og sesamfrø). 250 g usukret tørket frukt ( vi brukte aprikos, svisker, rosiner, tranebær og dadler)
Jeg lager rene smaker i begynnelsen. Hun har til nå fått smake eple, pære, vannmelon, banan, markjordbær, grønn drue, aprikos, sviske, bringebær, avokado, søtpotet, potet og gulrot
Med inspirasjon fra Jamie Oliver lagervi fantastiske wraps av restene. Klassisk skinkestekServer med kokte poteter, god saus og rød- eller surkål, svisker, epler samt den gode løken
Tørket frukt – duft og smak som gir assosiasjoner til for eksempel rosin og svisker. For en stund siden, hadde jeg gleden av å holde et litt uvanlig, iallfall uvanlig for meg, foredrag for journalister og bloggere om det å skrive om vin
Jeg er litt gammeldags, litt gnien og ikke minst opptatt av at poden skal spise skikkelig mat, derfor lager jeg all middagsmaten og fruktmosen hans selv (med unntak av en og annen pose fra Ellas Kitchen når vi er på tur)
Som alltid bruker jeg godt salt, jeg lager ikke mat med seltin, det smaker ikke bra. Deretter fyller jeg den med en stuffing, her kan man jo gjøre som danskene og bruke svisker og epler, men vi er ikke noe glad i å spise stuffingen, så vi bruker bare en blanding av loff, fløte/melk og smør og selvsagt salt og pepper