Før jeg hadde noen av disse redskapene og jeg ville ha dette laget jeg strimler med en kniv. Squashspagetti er noe jeg lager jevnlig, det er jo en " genial oppfinnelse ", den kan spises rå eller du kan frese den litt i panna før du blander med saus og det du måtte ønske
Du kan også lage dette som risotto, surr maisen i smør, suppler med løk og selleri, ha i ris, kvitvin og kraft, og så rører du inn vårløk, parmesan og endå litt smør til slutt
Dette er lett og enkelt å lage - må prøves. Det smaker kjempegodt og er kjempegodt å spise som det er, som tilbehør til grillmat eller pasta, kjøtt, fisk og mye mer
Denne retten er rask å lage, veldig sunn og smaker kjempe godt. En sunn og god versjon av den populære «spagetti og tomatsaus» med masse friske grønnsaker som gir litt krunsj
Bruk en spiralizer eller juliennejern til å lage spaghettitråder av alle tre squashene. Squashpasta er rett og slett rå pasta i form avsquash som formes til tynne spaghettitråder med en spiralizer eller lignende
Mens grønnsakene står i ovnen, lagespastasausen. Tilsett resten av ingrediensene, og la alt stå å småputre på svak varme til grønnsakene er ferdig stekt
De dagene man ikke vet helt når middagen skal serveres er det smart og lage en ovnsrett. Kok pasta al'dente i lettesaltet vann, sil av vannet og skyll med kaldt vann, så pastaen ikke kleber