Hvordan få sprø skorpe oppskrifter

SPRØ SERRANOKYLLING MED HJERTESALAT

SPRØ SERRANOKYLLING MED HJERTESALAT

Snu salaten og stek noen minutter. Tilberedningsmåten til serranokylling gir overflaten en fantastisk sprø, knasende, salt skorpe og kyllingen blir like saftig og smakfull hver gang
DET GROVE, SAFTIGE BRØDET

DET GROVE, SAFTIGE BRØDET

Da får du en veldig sprø og fin skorpe. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Focaccia med svarte oliven og soltørket tomat

Focaccia med svarte oliven og soltørket tomat

Jeg bruker mye olje når jeg først lager foccacia for å til skikkelig sprøskorpe. Stek brødet på 220 grader i ca 15 min til det er gyllen og sprøtt på toppen. ca 15 min til det er gyllen og sprøtt på toppen
Superenkle brød

Superenkle brød

De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å luftige og gode brød. Ønsker du ekstra sprøskorpe, skrur du opp temperaturen etter at du har tatt de ut av formene, da blir er kjempegode
Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Sprøstekt and med wokede grønnsaker og nudler

Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å en stilig og sprøskorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke et perfekt resultat
Eltefritt langtidshevet brød uten gryte

Eltefritt langtidshevet brød uten gryte

Men så fikk jeg høre så mye positivt om de eltefrie brødene, at de er så enkle å til, at de krever minimalt med innsats og ikke minst at de blir supergode
Hjemmelaget naanbrød!

Hjemmelaget naanbrød!

rør/kna til du får en smidig og elastisk deig. de fra butikken har ikke sprøskorpe, ikke like luftig som hjemmelaget og ikke minst så er de super seige
Gulrotsuppe med linser

Gulrotsuppe med linser

Jeg digger snapchat fordi det er en direkte, nær og enkel måte å formidle hvordan lage mat, dele både nyttige tips og triks
Vårt beste lavkarbobrød

Vårt beste lavkarbobrød

Dette får en skikkelig skorpe og er absolutt vår favoritt. Det krever en liten innsats å tak i alle ingrediensene, men du skulle finne det meste i en velutstyrt helsekostbutikk
Mongolsk biff på 30 minutter

Mongolsk biff på 30 minutter

Stek kjøttet til det har fått en sprø og fin skorpe på utsiden. Dette er viktig for å sprø kjøttbiter
BAKETIPS GJÆRBAKST

BAKETIPS GJÆRBAKST

Brød bør som regel snittes før de stekes, for å ”kontrollere” hvordan. får for eksempel da en sprøereskorpe
Eltefritt brød uten gryte

Eltefritt brød uten gryte

Billig blir det uansett når det har så ingredienser. Dette gir en sprøskorpe og melet blir ikke så fort fuktig
Langtidshevet surdeigsbrød med spelt og havre - grytebrød

Langtidshevet surdeigsbrød med spelt og havre - grytebrød

Senere kommer jeg også til å skrive om hvordan jeg lagde den, så kan du prøve selv. Hvis du ikke har din egen surdeig kan du gjerne kontakte meg hvis du bor i Oslo-området eller Lillesand, så kanskje du kan en avlegger av min
Laksetartar

Laksetartar

Det er en kjent sak at for å mest ut av champagnen så bør man ikke vente til midnatt med å sprette korken
Eltefritt grytebrød med havre

Eltefritt grytebrød med havre

Kjenne duften av nybakt brød bre seg i huset uten å måtte forbrenne så mye som en eneste kalori for å det til