Snu salaten og stek noen få minutter. Tilberedningsmåten til serranokylling gir overflaten en fantastisk sprø, knasende, salt skorpe og kyllingen blir like saftig og smakfull hver gang
Her får du en smakfull og rask middag som hele familien kommer til å like. Maizena melet gir kyllingkjøttet en myk skorpe og gjør at kjøttet ikke blir tørt under steking
Soppen skal nå steke til den får litt sprøskorpe, da blir den aller best. Du skal bruke stekesjyen i gryta, så det er viktig at du får mye god sjy med godt smør
Da får du en veldig sprø og fin skorpe. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Jeg bruker mye olje når jeg først lager foccacia for å få til skikkelig sprøskorpe. Stek brødet på 220 grader i ca 15 min til det er gyllen og sprøtt på toppen. ca 15 min til det er gyllen og sprøtt på toppen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Ønsker du ekstra sprøskorpe, skrur du opp temperaturen etter at du har tatt de ut av formene, da blir er kjempegode
Hvis du bruker et andebryst kan du godt rute/skråskjære skinnet for å få en stilig og sprøskorpe. Steker du anden i ovnen lager den seg selv og det er nesten umulig å ikke få et perfekt resultat
Men så fikk jeg høre så mye positivt om de eltefrie brødene, at de er så enkle å få til, at de krever minimalt med innsats og ikke minst at de blir supergode
rør/kna til du får en smidig og elastisk deig. de fra butikken har ikke sprøskorpe, ikke like luftig som hjemmelaget og ikke minst så er de super seige
Dette får en skikkelig skorpe og er absolutt vår favoritt. Det krever en liten innsats å få tak i alle ingrediensene, men du skulle finne det meste i en velutstyrt helsekostbutikk
Senere kommer jeg også til å skrive om hvordan jeg lagde den, så kan du prøve selv. Hvis du ikke har din egen surdeig kan du gjerne kontakte meg hvis du bor i Oslo-området eller Lillesand, så kanskje du kan få en avlegger av min