Tynn deig gir sprø kaker, tykk deig gir mykere kaker. Klassiske, hvite kakemenn hører med til julen. Hvite kakemenn er blant de aller, aller tidligste juletegnene
Kakene kan minne om smaken av hvite kakemenn, men disse skal stekes til gyldne på farge. Helst ikke tynnere for da blir kakene sprø og det skal de ikke være
Sukkerfri, mjuke kakemenn HER. Sukkerfri, sprø pepperkaker HER. Oppsummering av oppskrifter. Nytt år og ny måned, før eg starter å dele nye, spennande oppskrifter må vi sjølvsagt ha oppsummering fra måneden som har gått, nemlig desember
Det viktigste er at de er myke og gode, og det blir de med denne oppskriften. Hver jul baker vi kakemenn sammen med pappa og vi har bevart tradisjonen også i år
Her får du mammas oppskrift, så kan du også få prøve deg på disse fantastiske kakemennene ☺. Siden hjortetakksalt er et hevemiddel (det gjør også kakemennenesprø), hever de litt under steking