Etter fjoråret suksess med Julekassa, har jeg også i år utviklet en Julekasse med oppskrifter til en juletallerken helt uten kjøtt, egg og meieriprodukter
Miks sammen og la stå litt for at smakene skal få utvikle seg. Skjær rødbetene i terninger, hakk vårløken inkludert det grønne og hell av laken på kapers
Det ble, om jeg får være så ubeskjeden, en real fulltreffer. Hvis purren er ganske normal i størrelsen, det vil si ganske tykk, fjerner du den øverste, grønne delen først
Glutenfri paibunn er ikke så helt enkelt å få til. Visp sammen egg, fløte og melk. Det Glutenfrie Verksted har nå lansert en glutenfri paibunn som er lett å få til og som passer utmerket til salte paier
Jeg gnir dem litt med et kjøkkenhånkle for å få frem den grønne fargen best mulig. ♥ Eplegelé fås kjøpt i de fleste velassorterte matbutikkene og er et genialt produkt for å glasere bær oppå kaker