Torsk trenger absolutt ikke være kjedelig, nei. Torsk derimot, det spiser jeg sjeldent. I dag tok jeg fatt på en fiskemiddag og laget ovnsbakt torsk med potetmos
Dampettorsk fra Hals i Danmark, er noe av det beste jeg vet. Dampettorsk i hvitvinsaus. 600 g torskefilet. La den dampe i 5-6 minutter. YARPP powered by AdBistroPowered by 600 g torskefilet
Har du prøvd å dampetorsk på tang og sjøvann. Slik damper du fisk på tang og sjøvann. Jeg presset sitronsaft, kvernet pepper og hadde finhakket chili over torsken før damping
Vanlig pesto er også himmelsk godt til denne retten for ikke å glemme salsa verdeServer retten som den er eller med dampede nypoteter, bulgur eller qinoa
Dette er en marokkansk kokeform som er helt genial ved at dampen fra maten som samler seg i lokket, renner ned igjen i formen sånn at maten blir mør og saftig
Hell av vatnet, la potetene dampe av seg, og del dei i passe store biter. Å varte opp med flyndre, laks, torsk eller kva du vil «en papillote» er enkelt og greitt ein sikker vinnar, særleg med ein fløyelsmjuk fløytesaus til
Gi et raskt oppkok så all alkohol fordamper og ha i de lukkede, vaskede blåskjellene i gryten. Grillet torsk med ananas og granateplesalat og bakt, grillet potet med kryddersmør
Hvis du ikke gidder å fyre opp grillen kan du dampe fisken i ovnen innpakket i bananblader. 1 hel uerfilet (du kan også bruke annen hvit fisk som kveite, steinbitt og torsk). Relatert 1 hel uerfilet (du kan også bruke annen hvit fisk som kveite, steinbitt og torsk)