Torske loins oppskrifter

Fløtegratinert Torsk...

Fløtegratinert Torsk...

800 g Torskefilet eller loins. 800 g Torskefilet eller loins. Lettvint og god hverdagsmiddag. Torsk kan varieres i det uendelige, og er godt til det meste synes jeg
Torsk med bacon og ertepurè

Torsk med bacon og ertepurè

Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torsk på en seng av rotgrønnsaker

Torsk på en seng av rotgrønnsaker

Legg så lapskausblandingen i bunnen med torskefiletene oppe på. 2 pk torske loin. Torsk på en seng av rotgrønnsaker
Torsk & pinnekjøtt !

Torsk & pinnekjøtt !

Jeg brukte torskeloins, loins er selve indrefileten av torskefilet. Den er skåret ut av ryggen av torskefileten
Fin torsk til fine folk

Fin torsk til fine folk

Jeg valgte å tilberede torsken sous vide til en vanvittig jubel fra Sviddå. Begynn med å gjøre torsken klar til sin svømmetur

Torsk med reker i saus

Skjær torsken i serveringsstykker. Hell det over torsken og la den trekke i ca. Ca 800 gram torskefilet, gjerne fersk om du har. Vi brukte frosen loins, fungerte kjempebra/ Ca 300 gram reker/ 1 dl salt/ 1 l vann/ 5 stk plommetomat (vi brukte 1 boks perletomat)/ 5 store sjalottløk/ 2 ss gresslk/ 150 gram smør/ 2 ss soyasaus/ 2 brokkoli/ salt og pepper. 8 minutter, skyll så saltlaken av torsken. Legg torskestykkene på et smurt stekebrett, stek fisken i ca 10- 12 minutter, når ferdig skal den lett deles opp når du rører ved den med en gaffel, evt ser du at den er hvit gjennom. Ca 800 gram torskefilet, gjerne fersk om du har. Vi brukte frosen loins, fungerte kjempebra/ Ca 300 gram reker/ 1 dl salt/ 1 l vann/ 5 stk plommetomat (vi brukte 1 boks perletomat)/ 5 store sjalottløk/ 2 ss gresslk/ 150 gram smør/ 2 ss soyasaus
Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Smaken av Frankrike – og torsk med vanilje

Torskenakke/Loins. Lettsaltet torskeloin. Å røre i sausen, sile fonden, blende geleén, klargjøre torsken, koke, steke og skolde på en gang var en konsentrasjonsoppgave av de store
Mine oppskrifter med STRØMtorsk Belly Loin

Mine oppskrifter med STRØMtorsk Belly Loin

Endelig kan jeg dele oppskriftene med dere. Jeg brukte flere uker på å utvikle dem og nå er de omsider tilgjengelig mellom to permer, sammen med 10 andre fantastisk oppskrifter skapt av superdyktige matmennesker
Ovnsbakt Klippfiskgryte ♫♪

Ovnsbakt Klippfiskgryte ♫♪

Torsken blir saltet i kar i to uker, da vil den lake seg. Jeg brukte ferdig utvannet klippfisk i denne retten - loins klar til bruk -og den var veldig god
Torskeloin med ertepuré, rødbeter og perlebygg

Torskeloin med ertepuré, rødbeter og perlebygg

Posted by torill. Tweet. Det er ikke mye som slår fersk torsk for meg, det er rett og slett nydelig. Dessuten er det så vakkert med den kritthvite fisken på tallerkenen også, spesielt hvis tilbehøret er litt fargerikt
Klippfisk dampet i hvitvin ♪♫

Klippfisk dampet i hvitvin ♪♫

I dag kjøpte jeg ferdig utvannet klippfisk, fiskeloins av torsk. Loins er ryggstykkene på fisken. Klippfisk er saltet og tørket fisk, det er som regel torsk som blir brukt i produksjon av klippfisk
BACALAO i Crock-Pot ♫♪

BACALAO i Crock-Pot ♫♪

Jeg brukte ferdig utvannet klippfisk i dag - loins klar til bruk -og den var utrolig bra altså. Bacalao er ett spansk ord -og betyr rett og slett