Juleproduktene blir produsert hos Grilstadi Brumunddal, men med basisiLøitensfilosofihvor smak, kvalitet og konsistensskalgi en saftig opplevelse for smaksløkene
Jeg har brukt to ildfaste former som får plass istekeovnensamtidig, har du ikke to slike former så bruk en stor form og lag plass tilfiskeni samme form som grønnsakene
Tiden avhenger av hvor tykk torskefileten er. Den nøytrale torskefileten går godt sammen med det meste av tilbehør så jeg valgte å bruke pesto med en frisk smak av basilikum, toppe med salt bacon og bakes iovnen med poteter og asparges
Hvor lenge kommer an på klippfisken du kjøper, spør gjerne der du kjøper den. Da skal jeg fortsette å nyte det siste av denne uka som har vært så flott med masse sol og gode temperaturer
Hodekål er litt som spaghetti, at man burde være littforsiktig med hvor mye man tar, fordi det blir ofte mye mer enn det ser ut som når man kutter den opp
Nå skal steken tilbakeiovnen. Når temperaturen iovnen har sunket, setter du et steketermometer inni stekens tykkeste del og setter tilbake på varmluftsfunksjon
)Litt stekte poteter. I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader