Du kan alltid bare dyppe kula i pynten, men jeg liker å bruke begge hendene for da kan jeg lettere regulere hvor mye sukker, kokosmasse og annet jeg ønsker å ha på kulene NB -Sett de ferdig pyntet kulene i kjøleskapet eller et kjølig sted frem tilservering
Dette føles som et av de innleggenehvor jeg har lyst til å rope. Tilsett smeltet smør og kakao. La stå et par minutter før du røren sjokoladen og fløten sammen til en glatt og blank krem
Hvor myk blir denne. Ta kaken ut av ovnen og avkjøl i formen. Den søte, kondenserte melken som skal brukes her er tykk ikonsistensen og gulaktigi fargen
Her kommer det helt an på ovnendinhvor lenge de skal stekes. Når de skal stekes, er ett tips at du setter en bakeplate rett under den du setter inniovnen
Jeg lagde mini går kveld og den var helt fini dag, så littusikker på hvor lang tid det tar. Det eneste problemet blir å få fraktet kaka uten at den "smelter " , men tror det skal gå bra
Har du sett dette i Norge må du kjøpe det og ikke glemme å fortelle meg hvor du har kjøpt det. Igjen puttes alt i en kjøkkenmaskin, massen skalbli helt glatt før du smører den over bunnen med en slikkepott
Hvor ble sommeren av egentlig. Når den er ferdig stekt (rabarbraen må være helt myk) lar du den stå og avkjøles litt før du kan toppe den med for eksempel jordbær (rabarbra og jordbær smaker veldig godt sammen) og gjerne noen grønne blader med sitronmelisse også
Hvorfor de har kaldt den omelett, er et mysterium. Det har ingenting med omelett å gjøre, men er en helt fantastisk dessertkake som består av en iskake som er dekket med marengs, den blirvanligvis stekt iovnen ved en høy temperatur
Skal vannet sammen med sjokoladen og smøret i samme kjelen, eller skal det i en dobbeltkoker hvor vannet er i bunn og sjokoladen og smøret er i en bolle over