Nå er det vel på tide med en fiskemiddagigjen. Skjær torsk og fennikelibiter og ha i en ildfastform sammen med finhakkethvitløk, en boks kokosmelk og litt salt og pepper
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. Ikke trenger du noe form for mel for å få sausen tykkere heller
Hvitløkenvil sette en god aroma på fisken. Sidenfiskekjøttet er så fast kan brosme lett legges på grillen, bakes i ovnen eller tilberedesi små stykker på woken
Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål. Ikke trenger du noe form for mel for å få sausen tykkere heller, dermed blir den også glutenfri
Finn frem en ildfastform og ha fiskeni med paneringen opp. Det skal da sies at det å finnefiskestykker med skinnikkealltid er en enkel sak, spesielt gjelder dette hvitfisk
Fisken deles ibiter, og når forma kommer ut av stekeovnen, legger du fiskebitene utover, legg en klatt med hvitsaus på hvert fiskestykke fordel rasten av sausen utover og kanskje du drysser ost over