De vanligste kjøttstykkene manfinneri barbecue ved amerikanske restauranter nå, er skivet oksebryst (kalles "brisket" på engelsk), kylling, griseskuldersomharblittfinplukket og blandet med saus (kalles "pulled pork"), okseribber og ulike former for svineribbe uten flesk
Det var høyrygg av okse i sous videnlitt under to døgn, pølser fra fjellgris, indrefilet av svin med timian (også fra fjellgris) grillspyd av lam med hvitløk og chili, og en mengde grønnsaker/tilbehør, somgrilla fersk mais, tyrkisk pepper (nei, ikke den), aubergine, hummus, og ikkeminst det somkanskje er minfavoritt
For selv om jeg gjerne reiser langt for å handleingrediensersom holder seg godt og kan brukes mange ganger, er det begrenset hvor mye innsatsman legger i ett enkelt måltid
Hva jeg lager kommer alltid an påhva jeg finner av gode, ferske grønnsaker når jeg gjør innkjøp. Alt tilbehøretkan gjøres klar på forhånd, slik at mankan fokusere pågrillingen før man skal sette seg til bords
Og hva med grisen. Du kan også bruke grillenlitt mot slutten, men pass på at ribbaikkeblir brent. Jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig, det finnes mye spennende tilbehørsom funker minstlike godt og kanskje bedre enn den tradisjonelle surkålen
Det er lørdag i morgen, og hva passer vel bedre enn biffsnadder og rødvin. Hvis du ikkehar kraft i frysen, så kan du enten bruke flytende fond, buljong eller lage kraft selv
hvai all verden er det du spiser, og hvaspiser du til frokost når du ikkekanspise brød. Derfor har jeg i dette innlegget tenkt å gi dere en oversikt over hva jeg faktiskspiser, både til frokost, lunsj og middag
Krydre grønnsakene med salt, pepper og hva du måtte ønske. Oppskriften nedenfor er sousvide, men du kan altså like gjerne steke filétenpåvanlig måte iovnen
Ofte er det tre timersom skal til, uansett hvaman lager og gjør istand av selskap synes jeg. Tilsett melken i tre, firelike porsjoner mens du hele tiden rører, og tilsettsamtidigkanel- og vaniljestangen (som du harsnitteti to så frøene frigjøres)